Award Winning Busan Opera House Opera House

Antonis Perpatidis Shares The Busan Opera House Opera House

Antonis Perpatidis, the thinktank behind the highlighted design Opera House by Antonis Perpatidis explains, The opera is designed to connect the sea and dry land. A reminder of sea waves but mountain slopes as well. It is the boundary between the two elements. The building functions as a performing arts center. It is a shell that will shelter all the facilities that constitute an opera. The services are placed beneath a huge “umbrella”, organized in order to function. Both the auditoria are designed to house high-class events and the associated auxiliary spaces are capable to host smaller art events. The single shell idea is ecologically friendly as it allows it to function as a sustainable entity..

Award Winning Busan Opera House Opera House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=25304

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Magazine of Design homepage.

Design Awards

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/function-spinner.php on line 55