Chan's Residence by Chris Kwong

Chris Kwong Designs The Chan's Residence Residential Apartment

Chris Kwong, the thinktank behind the awarded design Award Winning Chan's Residence Residential Apartment spells out, The client is a family of 4, comprising the couple and their 2 children, aged 4 ad 2 years respectively. The warm and welcoming ambience of the apartment is created via the use of natural material such as Italian travertine marble and raw oak. These, coupled with a careful selection of eclectic Scandinavian furnishing create the overall effect of a luxurious, yet comfortable family home. To further emphasis the designated children area, rock climbing walls, rope ladders and chalk board table are added as features..

Chan's Residence by Chris Kwong Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=27470

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Magazine of Design homepage.

Design Agency

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/function-spinner.php on line 55