Award Winning Green View Public Facilities Hall

Li-Jen Chang Spotlights The Green View Public Facilities Hall

Li-Jen Chang , the thinktank behind the award winning project Green view by Li-Jen Chang explicates, The case located on Chongde Road, Taichung. Rows of Madagascar almond, lush vegetation is staggered as poetic beauty of spring. It well drawn the most primitive life appearance. Based on the core thoughts of "A better life for people in the house", designer reserved the natural feedback by preserving and extending the surrounding landscape. And retreated nearly 660 square meters to exchange for tree-shaded buffer area. The thoughtful design provides a delighted new link between city, dweller and the nature. .

Award Winning Green View Public Facilities Hall Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42717

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Magazine of Design homepage.

Design Award

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/function-spinner.php on line 55