Fumin Xu's Returning Hut Residence

Fumin Xu Designs The Returning Hut Residence

Fumin Xu, the thinktank behind the highlighted work Residence by Fumin Xu says, The site is located on a wild hillside surrounded by mountains and forests and facing the sea. Its geomorphic feature is unique and the surrounding environment is tranquil and peaceful. Built at the foot of the mountain and beside the forest, the hut hides in the valleys and retains and uses to the greatest degree the natural rocks and trees.The design style of the interior space is simple, elegant and natural, showing respect for nature..

Fumin Xu's Returning Hut Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52411

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Magazine of Design homepage.

Design Contests

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/function-spinner.php on line 55