Award Winning Light-Axis Working Space

Create + Think Design Studio Spotlights The Light-Axis Working Space

Create + Think Design Studio, the thinktank behind the highlighted work Award Winning Light - Axis Working Space explicates, The beginning Based on the puritan Christian values, this building from the founding era of the institution is revitalized with a new heritage 60 years after. Use of subtle material: the purity and rawness of stones, the elegant and calligraphic lines of wood grain, and the 46 year-old original pebble wall. Minimalist, sober, and natural materials extend the space and time, signifying the start of a new heritage. .

Award Winning Light-Axis Working Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=45957

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Magazine of Design homepage.

World Design Days

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h08/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h08/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/function-spinner.php on line 55